10 redenen waarom de zakelijke reiziger voor Boutique Hotel ’t Klooser kiest

 

Waar zaken eerder gedaan werden op vaste tijden in saaie vergaderruimtes, zijn vergaderingen van nu steeds vaker ‘social coffees’ en wordt flexibiliteit een waarde die hoog in het vaandel staat.

Boutique Hotel ’t Klooster begrijpt deze verandering in voorkeuren en is het zakenhotel van het Pietermaai District! Bij deze 10 redenen waarom de zakelijke gast de voorkeur geeft aan Boutique Hotel ’t Klooster:

  1. We zijn centraal gelegen in het centrum van Willemstad in het bruisende Pietermaai District. De wijk biedt een grote variatie aan bijzondere plekken voor ‘social coffees’, zakenlunches of om een avondje te ontspannen na een lange werkdag.
  2. Gratis parkeren in de straat.
  3. Blijf altijd verbonden met de gratis en snelle Wi-Fi verbinding op je hotelkamer, in onze binnentuin en in het restaurant.
  4. In ons restaurant, Blessing Curaçao, is zowel het menu als de service van hoge kwaliteit: “because life is too short for average food.”
  5. Onze tropische binnentuin is een oase van rust in het midden van onze bruisende wijk. Dit maakt het de perfecte plek om te werken, meetings te organiseren en te relaxen.
  6. Ons uitgebreide ontbijtbuffet wordt dagelijks van 07h00 tot 10h00 geserveerd, en onze ontbijtdames onthouden precies hoe je je eieren het liefst gebakken wilt hebben!
  7. Verwen jezelf met een massage op uw hotelkamer na een lange werkdag.
  8. Wij weten dat een dagplanning last-minute nog kan veranderen en bieden daarom flexibele check-in en check-out mogelijkheden.
  9. Snel en gemakkelijk reserveren via onze website, e-mail of een simpel telefoontje.
  10. Ons vriendelijke personeel begrijpt de wensen van onze zakelijke gasten en biedt een zakelijk verblijf aan met een persoonlijke touch!

Wij zien ernaar uit je te mogen verwelkomen bij Boutique Hotel ’t Klooster!