Onze favoriete hotspots in Pietermaai District

Verblijf je binnenkort in Boutique Hotel ’t Klooster? 

Wij hebben onze favoriete eet & drink hotspots van Pietermaai District op een rij gezet.

1. Eten bij Restaurant Blessing
Sounds obvious, omdat restaurant Blessing onder het dak Boutique hotel ’t Klooster zit, maar dat is echt niet de enige reden waarom je daar zeker een hapje moet eten. De combinatie van Cynthia en Micha, beide eigenaar van het restaurant, zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt en maken de slogan ‘Life is too short for average food’ meer dan waar. Een feest op je bord en voor je smaakpupillen. Een echte vrijdagmiddag borrel drink je dan ook bij Blessing onder het genot van sushi & de echte Gin-Tonic Happy Hour

2. Biertjes drinken bij Miles Jazz café
Als je het ons vraagt is dit toch wel echt het plekje voor een gezellig biertje aan de bar. Met de gezellige barmannen Martin en Hans en toffe jazz muziek op de achtergrond kijk je uit op de Nieuwestraat, het kloppende hart van Pietermaai.

3. Tapas please!
Bij La Cantina del Patron, het nieuwste restaurant van Pietermaai kun je lekker borrelen met vrienden of schuif je  direct aan vanaf een strand dagje. Met de thema kamers in het restaurant, de gezellige setting en het culinaire stukje Spanje op Curaçao kun je deze plek niet overslaan. Na het eten, loop je zo lekker naar Miles (zie hierboven) of weer terug als je er geen genoeg van kan krijgen. 

4. Mundo Bizarro, jouw instagram heaven
Dit leuk ingerichte Cubaanse restaurant is een lust voor het oog. Cuban meets vintage en je kunt er genieten van ontbijt, lunch & diner. Regelmatig hebben ze ook live muziek en salsa avonden. 5. Scuba Lounge

Iedere zondag vanaf 16.00 kun je op deze ontspannen plek met fantastisch  uitzicht lekker relaxen met je voetjes in het zand. Chef Ronald Añes maakt kip saté op Indonesische wijze en een pop-up mojito bar zorgt ervoor dat je verder niets meer te wensen hebt.

10 stokjes sate voor maar 25 gulden!

Bovenstaande eet & drink hotspots in Pietermaai District zijn slechts enkele minuutjes lopen vanaf Boutique Hotel ’t Klooster.
Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van alle mooie plekjes in deze prachtige wijk!