1/

FAQ

Bij Boutique Hotel ‘t Klooster proberen wij je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij informeren onze gasten graag zo goed mogelijk vooraf zodat zij goed voorbereid op reis gaan. Wij hopen dat je je op deze manier vrij zult voelen om al je vragen en wensen bij ons neer te leggen, zodat wij je een onvergetelijk vakantie op ons eiland kunnen bezorgen en een fijn en vlekkeloos verblijf in Boutique Hotel ‘t Klooster!

Hier zijn de meest gestelde vragen, staat uw vraag niet hierbij?
Neem dan gerust contact met ons op.

 • Waar ligt Boutique Hotel 't Klooster?

  Boutique Hotel ‘t Klooster is centraal gelegen in Pietermaai District, naast Punda, tussen de Kathedraal van Pietermaai en het Waaigat. Op slechts enkele minuten lopen van het centrum van Willemstad.

 • Hoe kom ik bij het hotel?

  Sla linksaf richting Sta Maria/Rio Canario als je van de parkeerplaats van vliegveld Hato rijdt. Na ongeveer 7 km kom je bij een rotonde; neem de tweede afslag; richting Otrabanda/Punda. Na enkele verkeerslichten rechtdoor te zijn gegaan, kom je over de grote Julianabrug. Bij de eerste verkeerslichten na de brug sla je rechtsaf. Bij de eerste verkeerslichten op de T-splitsing sla je wederom rechtsaf. Volg de hoofdweg die op een plein een bocht naar rechts maakt. Volg de linkerrijbaan. Je ziet nu de kathedraal aan je linkerhand. Na 200 m. ligt Boutique Hotel ’t Klooster eveneens aan uw linkerhand.

  Je kunt in de regel gratis voor het hotel parkeren, aan beide zijden van de weg.

 • Welke typen kamers zijn er?

  Voor een overzicht van onze kamers kun je hier op onze kamers page terecht.

 • Moet ik bij check-in een borg betalen?

  Bij check-in vragen wij om een pre-autorisatie van de creditcard (Master, Visa of Amex) van $100. Indien je niet in het bezit bent van een credit card, mag dit ook in cash (dollars) of guldens (Nafl.). Wij verrekenen eventuele extra kosten hiermee en je krijgt het resterende gedeelte weer terug bij check-out of dit wordt verrekend met je credit card.

 • Is een late check-out mogelijk?

  Indien u graag gebruik wilt maken van een late check-out is er een mogelijkheid om de kamer langer te reserveren.
  Het uurtarief na 11:00 ‘s ochtends is $10,- per uur.  Deze prijs is exclusief 7% turnover tax,  op basis van beschikbaarheid en kan op de dag van vertrek pas worden bevestigd.

  Indien u graag na 16.30 wilt uitchecken bent u verplicht de gehele overnachting te betalen.

 • Wat is de check-in tijd?

  Je kunt bij ons inchecken vanaf 16:00. Wanneer de kamer eerder gereed is mag je uiteraard eerder gebruik maken van je kamer.

 • Wat is de check-out tijd?

  De check-out tijd is 11:00. Indien gewenst kan er een late check-out aangevraagd worden (tegen vergoeding en indien beschikbaar) of de bagage bij de receptie worden afgegeven.

 • Zijn huisdieren toegestaan?

  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in Boutique Hotel ‘t Klooster.
  Wij hebben een eigen ‘hotel hond’ genaamd Polly in ons hotel rondlopen.

 • Is het mogelijk om een auto te huren?

  Wij raden je aan om een auto huren, wanneer dit tot de mogelijkheden behoort. Zo kun je optimaal genieten van al het moois dat ons tropische eiland te bieden heeft. Bij de receptie helpen wij je graag met het regelen van een geschikte huurauto. Bekijk ook ons stay & drive arrangement voor de voordelige combinatie van hotelovernachtingen en jeep verhuur.

 • Is er beveiliging aanwezig in het hotel?

  Er is dagelijks een beveiliger aanwezig op het terrein van Boutique Hotel ‘t Klooster vanaf 19:00 tot 07:00.

 • Zijn er bushaltes in de buurt?

  Vanaf Boutique Hotel ‘t Klooster is het slechts 5 minuten lopen naar het bus station in Punda (centrum Willemstad).

  Je betaalt ongeveer ANG 3,- (ca. EUR 1,50) voor een ritje vanaf het bus station naar stranden in de buurt zoals Mambo Beach (Seaquarium) of Jan Thiel Beach.

  Er is ook een bushalte direct voor het hotel. Alle bussen die terug gaan naar het grote busstation in de stad passeren deze bushalte. Dus op de terugweg van het strand, kan je ook direct voor het hotel uitstappen.