Waarom verblijft de zakelijke reiziger liever in een Boutique Hotel?

curacao-boutique-hotel-klooster-business-guest

De tijden veranderen, waar je vroeger op een zakenreis altijd alleen maar de binnenkant van een saaie vergader ruimte zag, is het nu steeds meer een trend om een zakelijke afspraak t huden in en ontspannen omgeving Β tijdens een kop koffie, een heerlijke lunch of zelfs met een stijlvolle cocktail.

Naast het behandelen van je e-mails en de vergaderingen behoort en hotel moet ook plezierig zijn. Genieten van goed (gezond) eten en een drankje in de buurt na het werk maakt je trip een onvergetelijke tijd. Zakenreizigers waarderen een centrale omgeving waarin al deze elementen gecombineerd worden met een persoonlijke service.

 

Hier de 3 redenen waarom steeds meer zakenreizigers kiezen voor een boutique hotel in plaats van een standaard hotel:

  • Betaalbare Style: Boutique hotels zijn luxe, chique, stijlvol en interessant geprijsd. Dit omdat de tarieven zijn vaak flexibel zijn in vergelijking met standaard hotels.
  • Voorzieningen: belangrijk voor de zakelijke gast is een betrouwbare Wi-Fi-verbinding, voldoende ruimte om te werken, zeer comfortabele bedden en een uitstekende locatie. Een boutique hotel heeft dit alles! Het merendeel van de boutique hotels zijn toegesneden op hun zakelijke gasten.
  • Persoonlijke service: Een boutique hotel zorgt voor hun gasten en ze begrijpen hun behoeften. Zij zijn gespecialiseerd in het comfortabel laten voelen van hun gasten en hebben veel aandacht voor detail.

 

Boutique Hotel ‘t Klooster stelt deze wensen van de zakelijke reiziger voorop. De inspirerende omgeving en ontspannen sfeer zal uw zakenreis aangenamer Β maken. Gratis en onbeperkt in-room Wi-Fi-toegang maakt uw verblijf nog comfortabeler. Kijk op de website voor meer informatie en bekijk onze speciale arrangementen voor onze zakelijke reizigers.