Onze favoriete hotspots in Pietermaai District

Verblijf je binnenkort in Boutique Hotel ’t Klooster?  Wij hebben onze favoriete eet & drink hotspots van Pietermaai District op een rij gezet. 1. Eten bij Restaurant Blessing Sounds obvious, omdat restaurant Blessing onder het dak Boutique hotel ’t Klooster zit, maar dat is echt niet de enige reden waarom je daar zeker een hapje moet… »

10 redenen waarom de zakelijke reiziger voor Boutique Hotel ’t Klooser kiest

  Waar zaken eerder gedaan werden op vaste tijden in saaie vergaderruimtes, zijn vergaderingen van nu steeds vaker ‘social coffees’ en wordt flexibiliteit een waarde die hoog in het vaandel staat. Boutique Hotel ’t Klooster begrijpt deze verandering in voorkeuren en is het zakenhotel van het Pietermaai District! Bij deze 10 redenen waarom de zakelijke… »

curacao-boutique-hotel-Klooster-Deluxe-Room-Vacation

Onze Deluxe Kamers worden nog mooier en beter!

Onze elegant ingerichte Deluxe kamers zijn uitnodigend en je duikt in een verfijnde en stijlvolle wereld waar ontdekt wat het woord ” privilege ” werkelijk betekent. Elke ochtend kun je vanaf vandaag op de best mogelijke manier beginnen. Voor jouw comfort hebben we een nieuwe Puro koffiemachine toegevoegd in de kamers. En dat is nog… »

curacao-boutique-hotel-klooster-restaurant-blessing

8 vragen voor Micha en Cynthia van Restaurant Blessing

Na de vele voorbereidingen en het harde werken heeft restaurant Blessing deze maand hun deuren geopend voor het publiek. Blessing, gevestigd in Boutique Hotel t ‘Klooster onderscheidt zich door de ‘normale’dingen buitengewoon goed te doen. In een interview leren we meer over de eigenaren; voor wie zouden ze heel graag willen koken en wat voor… »

Boutique-Hotel-Klooster-travelblogger- Curacao

Een onvergetelijk verblijf voor een travel blogger

We vinden de feedback van onze gasten altijd erg belangrijk. Als Boutique hotel willen we dat elke gast zich welkom en thuis voelt. We zorgen ervoor dat we alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat elke gast een onvergetelijke ervaring heeft. We zijn trots dat we hier een prioriteit van maken en in… »

Pietermaai Proeft Curacao

Culinair evenement Pietermaai Proeft

Over de jaren heeft Pietermaai Proeft zich bewezen als een succesvol culinair evenement. Proef de smaken van de vele restaurants van deze historische wijk . De chef-koks zunnen u als foody verrassen. Geniet van een drankje , goede muziek en smaakvolle gerechten op het strand. Het “oude” Rock Beach is het toneel voor dit derde… »